Kategoriarkiv: Gode råd før du køber it

Gode råd før du køber

Hvad er en smartphone?

Smartphones
Smartphones

Overvejer du at skifte din gamle mobiltelefon ud med en smartphone, men er du ikke helt sikker på hvad en smartphone egentlig er? Så er denne guide lige noget for dig.

Hvad er en smartphone?

En smartphone er en mobiltelefon som kan mere end at ringe samt at sende sms og mms. Den fungerer lidt som en lille computer, hvor det er muligt at installere små programmer (såkaldte apps), således at man får udvidet sin smartphones funktionalitet og tilpasset den ens egen behov.

De fleste smartphones kan bruges som kamera, musik afspiller, radio, video optager/afvikler, tjekke e-mails, gå på facebook, vejviser samt surfing på internettet. Derudover kan man som før nævnt installere små apps, som giver din smartphone udvidet funktionalitet. Det kan være spil, adgang til nyheder, mulighed ofr at købe dsb billetter, adgang til de husstandsomdelte tilbudsaviser, adgang til din bank og meget mere.

Fordele og ulemper ved en smartphone

Smartphones kan være lidt mere kompliceret at bruge end den traditionelle mobiltelefon, netop fordi den kan så mange ting. Der er f.eks. ting som skal indstilles, så som hvis du vil kunne læse din e-mail på din smartphone, samt f.eks. hvis du vil lade din smartphone gå på dit eget sikre hjemmenet. En smartphone bruger også noget mere strøm, end en almindelig mobiltelefon. Bruger du din smartphone meget, skal du nok påregne at skulle lade den op oftere end din gamle mobiltelefon.

Men når det er sagt, så er en smartphone nu rigtig smart, netop fordi den kan så mange ting. I stedet for at skulle starte en pc op og vente på at pc’en nu også er klar, kan du på ingen tid tjekke mails, surfe på nettet og hygge dig med et lille slag syvkabalen.