App - mad på budget

Mad på budget- skuffende mad app

App - mad på budget
Screendump af “mad på budget”mad app

Angiv hvor meget maden må koste og jeg giver dig en opskrift

For en som har et stramt madbudget og som savner nye ideer til aftensmaden syntes dette som en rigtig god ide. Og ideen er også rigtig god, men for 7 kr. er denne app ikke pengene værd.

Man starter i app’en med at vælge hvor meget opskriften må koste. Derefter for man en oversigt over nogle opskrifter i den prisklasse. Det viser sig dog at “Mad på budget” ikke indeholder ret mange opskrifter og vælger du f.eks. et beløb på 20 kr. som er minimum beløbet, så for du faktisk ikke en eneste opskrift på 20 kr. men opskrifter på mellem 20 og 60 kr. hvoraf kun 8 af dem er hovedretter.

Ser man nærmere på app’en kan man se at det hele er delt op i 3 prisklasser med ca. 8 hovedretter i hver. Prisklasserne hedder 20-60 kr., 60-110 kr. og 110-200 kr. Under disse prisklasser finder du så nogle forretter, hovedretter og desserter.

Hvad jeg mangler i denne app er tydeligt at kunne angive hvad retterne må koste, f.eks. kun at se alle retter der koster 50 kr. og under og så kunne sortere i kun at se hovedretterne. Og derudover savner jeg mange flere opskrifter – antallet er lige småt nok i forhold til de mange mad apps der findes.

Min dom – en app med masser af potentiale, men de 7 kr. er den ikke værd.

2 thoughts on “Mad på budget- skuffende mad app

  1. Jeg synes nu den fungere fint, især i starten hvor man vælger sit budget. Du siger der ikke er nogle opskrifter på 20 kr selvom du vælger 20 kr? Jamen det er jo ikk personen der bestemmer hvad ting koster. Ved at dele det op i forskellige intervaller få man da et meget godt overblik hvis man nu har ca. 20-30 til at handle for? Eneste kritik er for få opskrifter ellers er der ikke noget at pille ved.

    1. Hej Mogens

      Fedt at du kan lide den :). Syntes også at ideen er virkelig god, men har ingen glæde af den når der er så få opskifter i den. Hvis man f.eks. vælger et budget til 20 kr. finder den kun 8 hovedretter til en pris mellen 20 og 60 kr. (kun 3 under 30 kr.) og 3 ud af de 8 hovedretter er pastaretter hvor man kan vælge imellem om man vil lave pasta med hvidløg, tomatsauce eller pesto. Det syntes jeg er alt for få (og uinspirerende) opskrifter i forhold til den pris man betaler for app’en. Især hvis du holder den op imod andre mad apps der allerede findes på markedet så som “madopskrifter.nu” som dog er dyr eller føtex indkøbshjælp app med opskrifterne “mad for en mønt” som er helt gratis.

      Der er helt sikkert potentiale i app’en, men for at den skal være pengene værd skal der mange flere opskrifter i.

Der er lukket for kommentarer.